Algemene voorwaarden

1 Algemeen 
· 1.1 Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en nakoming van alle tussen de klant en de leverancier gesloten overeenkomsten. 
· 1.2 Alle prijzen vermeld in de webshop van Petit Sweet zijn vermeld in euro’s , inclusief BTW.
· 1.3 In de webshop van Petit Sweet vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. U ontvangt een orderbevestiging inclusief verzendkosten na het plaatsen van uw order op het door u opgegeven email adres. 
· 1.4 Bij het plaatsen van een bestelling in de webshop van Petit Sweet worden de door u ingevoerde klantgegevens automatisch opgeslagen in ons klantenbestand. Deze gegevens worden enkel door Petit Sweet gebruikt voor uw bestellingen en worden niet verstrekt aan derden. 
· 1.5 Prijswijzigingen, druk en zetfouten in de algemene voorwaarden voorbehouden. 
· 1.6 Alle rechten voorbehouden. 
· 1.7 Op levering van alle artikelen geld, zolang de voorraad strekt. 

2 Betalingen 
· 2.1 Na het plaatsen van uw order bij de webshop van Petit Sweet heeft u 7 dagen de tijd om er zorg voor te dragen dat het door u aan Petit Sweet verschuldigde bedrag op ons rekeningnummer is bijgeschreven. Pas na het ontvangen van de door u gedane betaling zullen de door uw bestelde producten in productie worden genomen.
· 2.2 Petit Sweet biedt u de mogelijkheid om uw betaling te voldoen via vooruitbetaling middels overboeking op rekening of via een door Petit Sweet aan u verzonden betaalverzoek. 

3 Levering en Verzending 
· 3.1 Petit Sweet neemt na betaling uw order in productie. U dient rekening te houden met de levertijd van 14 dagen bij de traktaties. Uitgezonderd spoed orders in overleg. Voor orders met daarin producten uit het geschenk assortiment van Petit Sweet geldt voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 
· 3.2 Alle orders geplaatst bij de webshop van Petit Sweet worden verzonden middels Post NL, Petit Sweet is niet aansprakelijk voor het zoekraken en/of beschadigen van de postzendingen tijdens deze verzending. 
· 3.3 Alle orders geplaatst bij de webshop van Petit Sweet worden gemaakt op binnenkomst van betaling, de productie start vanaf de dag van ontvangst betaling.
· 3.4 Indien het voor komt dat een door u besteld product niet meer voorradig is zullen wij u hiervan tijdig op de hoogte stellen en de mogelijkheden van een vergelijkbaar product uit ons assortiment met u bespreken. Indien onze opties niet passend zijn voor u kunt u kiezen voor het annuleren van de order, het reeds door u betaalde bedrag word dan binnen 14 dagen op uw bank-/girorekening retour gestort. 
. 3.5 Bij het plaatsen van de bestelling gaat u met het plaatsen van het vinkje akkoord dat het opgegeven adres juist is en door u gecontroleerd. Mocht de zending vanwege een foutief adres zoek raken dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk en zullen wij de bestelling niet nogmaals kosteloos kunnen verzenden. Indien gewenst dient u zorg te dragen voor plaatsing  van een nieuwe bestelling. Mocht de bestelling door ons retour worden ontvangen dan kunnen wij na ontvangst van de gemaakte verzendkosten van Post NL naar ons adres en de te maken verzendkosten van ons adres naar uw adres de bestelling nogmaals verzenden.
4 Klachten en Retourzendingen 
· 4.1 Wanneer Petit Sweet aansprakelijk is voor directe schade, dan is die aansprakelijkheid maximaal het bedrag van de geplaatste order en slechts voor zover dit bedrag van de klant door ons is ontvangen. Voor indirecte schade is Petit Sweet nooit aansprakelijk. 
· 4.2 Bij Petit Sweet staan we garant voor een tevreden klant en doen er dan ook alles aan om onze producten in goede staat en naar wenst naar u te doen toekomen. Mocht u toch op- en/of aanmerkingen hebben op de door u ontvangen artikelen dan dient u dit binnen 7 werkdagen bij ons kenbaar te maken, dit kan per email naar info@petit-sweet.nl

· 4.3 Alleen retour gezonden artikelen waarover vooraf contact over is geweest en met u samen afspraken over gemaakt zijn worden door ons in behandeling genomen. Afwijkingen in kleur, afwerking en maat kunnen geen reden zijn voor reclameren en leveren geen garantie op. 
· 4.4 Wanneer u een zending volgens afspraak aan ons retour zend zijn alle retourkosten voor de klant, wanneer het echter een fout betreft die Petit Sweet toegerekend kan worden (bijvoorbeeld foutief product ) zijn de kosten voor Petit Sweet, u krijgt dan de verzendkosten nadien retour gestort binnen 14 dagen op uw bank/giro rekening. LET OP! Er worden geen retourzendingen aangenomen die ongefrankeerd naar ons worden verzonden. 

· 4.5 Klachten worden bij ons altijd serieus behandeld, samen met u zullen wij zoeken naar een passende oplossing, dit kan zijn een nieuw vervangend product of u kunt uw geld terug ontvangen, wij storten dan het door u betaalde bedrag voor dit product (exclusief verzendkosten) retour op uw rekening. 

 

Winkelwagen